Het Team

Het onderwijzend team en de Unitindeling
Unitindeling 2019-2020

Unit 1 t/m 4

 Naam  E-mailadres  Werkdagen
 Tessa Janssen    t.janssen@de-bellefleur.nl   ma t/m do 
 Mariëlle Janssen  m.janssen@de-bellefleur.nl  di t/m do
 Marieke de Keijzer  m.dekeijzer@de-bellefleur.nl    vr
 Corinne Post  c.post@de-bellefleur.nl  ma t/m vr

Unit 5 t/m 8

 Naam   E-mailadres   Werkdagen
 Saskia Budde  s.budde@de-bellefleur.nl   ma t/m vr
 Petra Menting  p.menting@de-bellefleur.nl   di t/m do
 Linda Mazerant       l.mazerant@de-bellefleur.nl     ma, do&vr

Intern Begeleider: 
 Patricia de Wilde     ib@de-bellefleur.nl                   wo              

Congiërge:
 Dick van Hattum     d.vanhattum@de-bellefleur.nl   wo&vr        

 

Even voorstellen


Foto

Hallo allemaal,  Ik ben Tessa Janssen. Ik woon samen met mijn dochter en onze kat in Tiel.Ik werk sinds 2008 met veel plezier op De Bellefleur. 


Ik werk op maandag t/m donderdag. Op maandag sta ik ‘s morgens in unit 3-4 en op maandagmiddag, dinsdag, woensdag en donderdag sta ik in unit 1-2.


Als ik niet aan het werk ben hou ik ervan om leuke dingen te doen. Naast het genieten van en met mijn dochter zijn lekker naar buiten gaan, dansen, een goed boek lezen, naar het theater gaan, televisie kijken en muziek luisteren dingen waarmee ik me goed kan vermaken. 


Tot zien op De Bellefleur!!

 Foto

Mijn naam is Mariëlle Janssen, 

Samen met mijn man en 2 kinderen wonen wij in het mooie Gendt.

Sinds 1991 ben ik werkzaam op de Bellefleur.  Dat is al een hele tijd, maar als je het naar je zin hebt dan vliegt de tijd voorbij. Het is ontzettend leuk om oud-leerlingen weer met hun kind(eren) op school te zien.

Op dit moment werk ik op dinsdag, woensdag en donderdag in unit 3-4. Het is een leuke groep en leeftijd om mee te werken. Naast leerkracht van unit 3-4 ben ik ook de ICT-er op school. Samen met de kinderen, u, Marieke, Tessa en Corinne maken we er een mooi schooljaar van!

Foto

Mijn naam is Saskia Budde. 


Ik woon in Beuningen en rijd al meer dan 25 jaar, 5 dagen in de week naar de Neder Betuwe. Ik ben blij dat ik samen met juf Petra en juf Linda, unit 5 t/m 8 mag draaien en samen maken wij ons sterk voor ‘onze kinderen’.

Naast mijn leuke, leerzame en afwisselende baan heb ik nog veel hobby’s, zoals verre reizen maken, fotograferen, lekker koken, lezen en tuinieren.


Foto

Mijn naam is Petra Menting en ik werk (bijna) 24 jaar met veel plezier op de Bellefleur.

In principe werk ik dinsdag, woensdag en donderdag.


Ik ben heel trots dat ik, samen met juf Saskia en juf Linda, unit 5 t/m 8 les mag geven. We zijn dit jaar begonnen met het unit-onderwijs en deze uitdaging geeft mij veel energie en voldoening. De kinderen zijn lekker enthousiast en zeer betrokken.


Op de dagen dat ik niet werk ben ik vaak te vinden in de moestuin. Ook vind ik het heerlijk om, samen met mijn man, met de camper op avontuur te gaan. 

Thuis klussen, lekker fietsen of wandelen, koken en muziek maken,....ach er zijn zoveel leuke dingen om te doen.

Foto Marieke
Foto

Ik ben Corinne Post en sinds dit schooljaar werkzaam op de Bellefleur. Ongeveer 13 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om in het onderwijs te gaan werken. En tot op heden doe ik dat nog steeds met heel veel plezier. Op maandag- en vrijdagochtend sta ik voor Unit 1/2 en op maandagmiddag voor Unit 3/4. Op dins-, woens- en donderdag ondersteun ik leerlingen op diverse gebieden.

In mijn vrije tijd zing ik in een popkoor, wandel ik met de hond, lees graag een boek of kijk ik een film of serie.

Foto Linda
Foto Patricia

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl