Het Team

 

Het onderwijzend team en de unitindeling

Unitindeling 2022-2023

Unit 1 t/m 4


 Naam  E-mailadres  Werkdagen
 Leoni de Haard  l.dehaard@de-bellefleur.nl  ma & di
 Anke van Oorschot  a.vanoorschot@de-bellefleur.nl  ma, do & vr
 Eugenie Carsjens  e.carsjens@de-bellefleur.nl  di t/m vr
 Susanne Boers  s.boers@de-bellefleur.nl  wo

Unit 5 t/m 8

 Naam                       E-mailadres                                Werkdagen
 Evelien Groen  e.groen@de-bellefleur.nl ma t/m wo
 Susanna Boers  s.boers@de-bellefleur.nl do & vr
 Marieke de Keijzer  m.dekeijzer@de-bellefleur.nl  ma t/m vr

Intern Begeleider: 

Moniek Remmerde     m.remmerde@de-bellefleur.nl di, wo & vr


 

Even voorstellen


Hallo allemaal. Mijn naam is Leoni de Haard. Samen met mijn man, 2 kinderen en onze hond Thiko woon ik al weer vele jaren in Elst. Sinds afgelopen mei ben ik werkzaam op De Bellefleur in Unit 1 – 4. Ik heb er heel veel zin in om samen met mijn collega’s en u als ouders, onze kinderen te begeleiden naar een mooie en zelfstandige toekomst.


 

Ik ben Anke van Oorschot en ik ben net na de start van dit schooljaar begonnen in unit 1-4 op de Bellefleur. 
Ik ben mijn carrire als leerkracht begonnen in Rotterdam, waar ik de PABO heb gedaan. Als zij-instromer, want daarvoor was ik pedagoog in midden- en Zuid-Nederland. Eigenlijk kom ik uit het Zuid-Oosten van Nederland, maar ik ben naar Rotterdam verhuisd om met mijn toenmalige vriend samen te gaan wonen. Inmiddels zijn we, na het afronden van mijn PABO, terug verhuisd naar het zuiden, hebben we 2 mooie kinderen mogen krijgen en zijn we afgelopen zomer getrouwd. 

Na een aantal jaar werkervaring te hebben opgedaan, waaronder in het speciaal onderwijs, ben ik nu bij de Bellefleur beland! Ik voel me op mijn plek op deze school en heb het erg naar mijn zin met deze lieve en leuke kinderen. Samen met Leoni, Susanna en Corinne verzorg ik nu het onderwijs voor de onderbouw. 
Ik heb met een aantal van de ouders al kennis gemaakt, soms bij de restaurant-avond, en soms bij het wegbrengen of ophalen van de kinderen. 

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel, en gaan we samen een mooie samenwerking tegemoet. We willen immers allemaal hetzelfde: het beste voor de kinderen!

Met vriendelijke groet,
Anke van Oorschot

Hallo allemaal,

Mijn naam is Eugenie Carsjens. Ik ben geboren en opgegroeid in Tsjechië. Daar heb ik mijn universitaire diploma gehaald aan de Landbouw Universiteit in Praag (hydrologie + extra vakkenpakket voor het onderwijs). Inmiddels woon ik al meer dan 28 jaar in Nederland, waarvan 25 jaar in Dodewaard. Ik ben getrouwd, moeder van 2 jongens, ooit leerlingen van De Bellefleur.  Laatste 17 jaar was ik bibliothecaris en activiteitenprogrammeur bij de bibliotheek Rivierenland. Vanaf maart ben ik de lerarenondersteuner in Unit 1 t/m 4.

Mijn hobby’s? Lezen, wandelen, yoga, piano spelen en nog veel meer.

Hallo allemaal, Mijn naam is Evelien Groen.

Ik ben woonachtig in het mooie Dodewaard. Op de Bellefleur geef ik les aan Unit 5 t/m 8. Ik doe dat met heel veel plezier. Het is geweldig om kinderen te zien groeien en deel uit te maken van een gezellig team.

In mijn vrije tijd gaan wij graag wandelen of fietsen met het gezin. Daarnaast houd ik van zwemmen of een heerlijk boek lezen in de tuin.

Tot ziens op de Bellefleur

Beste ouders, verzorgers en leerlingen, 


Dit schooljaar start ik bij De Bellefleur. Ik ben Susanna Boers-Vos en woon in Driel, ik heb drie kinderen van 13, 16 en 17 jaar. Ik werk al lang in het onderwijs, als (plus)leerkracht, RT-er en als ZBO-er.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een boek te lezen, te wandelen en af te spreken met familie en vrienden. Ik ben heel blij dat ik op De Bellefleur mag komen werken. Ik zie er erg naar uit om jullie te leren kennen en wil er samen met jullie een mooi, leuk en leerzaam schooljaar van maken.

 


Mijn naam is Marieke de Keijzer.

Dit is mijn derde jaar op De Bellefleur. Ik geef nu les aan de units 5 t/m 8. Ik vind het heel erg leuk om mij in te zetten voor het unitonderwijs.

In mijn vrije tijd lees ik graag en vind ik het leuk om te wandelen en te fietsen.Hallo Allemaal,


Mijn naam is Moniek Remmerde en na de zomervakantie zal ik als Intern Begeleider en RT-er 3 dagen per week werkzaam zijn op de Bellefleur. Ik kijk hier erg naar uit, want meer dan 25 jaar geleden was ik zelf een leerling op de Bellefleur. Een school waar ik heel veel fijne herinneringen aan heb. Ik ben opgegroeid in het mooie Dodewaard, en kom hier nog steeds graag om een bezoekje te brengen aan mijn familie. Inmiddels woon ik met mijn man en 3 kinderen, 1 meisje van 10 jaar en 2 jongens van 7 en 2 jaar in Andelst.

Naast mijn werk op school, heb ik ook zeker andere hobby’s,  Ik mag graag een rondje hardlopen, maar doe ook graag mee met een les bootcamp of bokszaktraining, mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin maar ook met vrienden en familie.

 


Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT