Het Team

Het onderwijzend team en de Unitindeling
Unitindeling 2020-2021


Unit 1 t/m 4

 Naam  E-mailadres  Werkdagen
 Tessa Janssen    t.janssen@de-bellefleur.nl   ma t/m wo 
 Saskia Budde  s.budde@de-bellefleur.nl  ma t/m vr
 Petra Menting  p.menting@de-bellefleur.nl  di
 Corinne Post  c.post@de-bellefleur.nl  do - vr

Unit 5 t/m 8

 Naam   E-mailadres   Werkdagen
 Marieke de Keijzer  m.dekeijzer@de-bellefleur.nl   do - vr
 Petra Menting  p.menting@de-bellefleur.nl   wo - do
 Mariëlle Janssen  m.janssen@de-bellefleur.nl  ma t/m wo

Intern Begeleider: 
 Patricia de Wilde     ib@de-bellefleur.nl                   do            


 

Even voorstellen


Hallo allemaal,  Ik ben Tessa Janssen. Ik woon samen met mijn dochter en onze kat in Tiel.Ik werk sinds 2008 met veel plezier op De Bellefleur. 


Als ik niet aan het werk ben hou ik ervan om leuke dingen te doen. Naast het genieten van en met mijn dochter zijn lekker naar buiten gaan, dansen, een goed boek lezen, naar het theater gaan, televisie kijken en muziek luisteren dingen waarmee ik me goed kan vermaken. 


Tot zien op De Bellefleur!!

Mijn naam is Mariëlle Janssen, 

Samen met mijn man en 2 kinderen wonen wij in het mooie Gendt.

Sinds 1991 ben ik werkzaam op de Bellefleur.  Dat is al een hele tijd, maar als je het naar je zin hebt dan vliegt de tijd voorbij. Het is ontzettend leuk om oud-leerlingen weer met hun kind(eren) op school te zien.

Naast leerkracht ben ik ook de ICT-er op school. Samen met de kinderen, u en mijn collega's maken we er een mooi schooljaar van!

Mijn naam is Saskia Budde. 


Ik woon in Beuningen en rijd al meer dan 25 jaar, 5 dagen in de week naar de Neder Betuwe. Ik ben blij dat ik samen met collega's ns sterk mogen maken voor ‘onze kinderen’.

Naast mijn leuke, leerzame en afwisselende baan heb ik nog veel hobby’s, zoals verre reizen maken, fotograferen, lekker koken, lezen en tuinieren.


Mijn naam is Petra Menting en ik werk (bijna) 24 jaar met veel plezier op de Bellefleur.

 

Ik ben heel trots dat ik, samen met met mijn collega's in de verschillende units les mag geven. Het unit-onderwijs geeft mij veel energie en voldoening. De kinderen zijn lekker enthousiast en zeer betrokken.


Op de dagen dat ik niet werk ben ik vaak te vinden in de moestuin. Ook vind ik het heerlijk om, samen met mijn man, met de camper op avontuur te gaan. 

Thuis klussen, lekker fietsen of wandelen, koken en muziek maken,....ach er zijn zoveel leuke dingen om te doen.

Mijn naam is Marieke de Keijzer. Dit is mijn tweede jaar op De Bellefleur.
Ik geef nu les aan de units 5 t/m 8. Ik vind het heel erg leuk om mij in te zetten voor het unitonderwijs.

In mijn vrije tijd lees ik graag en vind ik het leuk om te wandelen en te fietsen.

Ik ben Corinne Post en sinds schooljaar 2019-2020 werkzaam op de Bellefleur. Ongeveer 13 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om in het onderwijs te gaan werken. En tot op heden doe ik dat nog steeds met heel veel plezier. Ik werk in zowel Unit 1/2 als in unit 5 t/m 8.Daarnaast ondersteun ik leerlingen op diverse gebieden.

In mijn vrije tijd zing ik in een popkoor, wandel ik met de hond, lees graag een boek of kijk ik een film of serie.

Foto Mijn naam is Patricia de Wilde en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Wageningen. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Ook kan ik heerlijk genieten van koken met mijn gezin of het lezen van een spannend boek.
Na jaren voor de klas te hebben gestaan, werk ik sinds 2017 als intern begeleider op zowel de Bellefleur in Dodewaard als de Houtkoperschool in Ochten. Als intern begeleider ben ik betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen, het team en de school. Dit maakt mijn werk ontzettend veelzijdig en in ieder geval nooit saai! Ik geniet hier in ieder geval elke dag weer van!

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT