Het Team

 

Het onderwijzend team en de unitindeling

Unitindeling 2021-2022


 

Unit 1 t/m 4

 Naam  E-mailadres  Werkdagen
 Saskia Budde  s.budde@de-bellefleur.nl  di t/m vr
 Dorine van Hoek  d.vanhoek@de-bellefleur.nl  ma & di
 Corinne Post  c.post@de-bellefleur.nl ma t/m vr

Unit 5 t/m 8

 Naam   E-mailadres   Werkdagen
 Evelien Groen  e.groen@de-bellefleur.nl ma t/m wo
 Susanna Boers  s.boers@de-bellefleur.nl do & vr
 Marieke de Keijzer  m.dekeijzer@de-bellefleur.nl  ma t/m vr

Intern Begeleider: 

Moniek Remmerde     m.remmerde@de-bellefleur.nl di, wo & vr


 

Even voorstellen


Mijn naam is Saskia Budde. 

Ik woon in Beuningen en rijd al meer dan 25 jaar, 5 dagen in de week naar de Neder Betuwe. Ik ben blij dat ik samen met collega's ons sterk mogen maken voor ‘onze kinderen’.

Naast mijn leuke, leerzame en afwisselende baan heb ik nog veel hobby’s, zoals verre reizen maken, fotograferen, lekker koken, lezen en tuinieren.


Beste ouder(s)/verzorger(s) van basisschool de Bellefleur

Mijn naam is Dorine van Hoek. Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik woon in mijn appartement in Ede. Naast mijn werk vind ik wandelen, motorrijden en snowboarden leuk om te doen. Ik heb veel zin om dit schooljaar te starten met Unit 1/4 op maandag en dinsdag.

Laten we er samen een mooi  jaar van maken!

Ik ben Corinne Post en sinds schooljaar 2019-2020 werkzaam op de Bellefleur. Ongeveer 13 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om in het onderwijs te gaan werken. En tot op heden doe ik dat nog steeds met heel veel plezier.

In mijn vrije tijd zing ik in een popkoor, wandel ik met de hond, lees graag een boek of kijk ik een film of serie.

Hallo allemaal, Mijn naam is Evelien Groen.

Ik ben woonachtig in het mooie Dodewaard. Op de Bellefleur geef ik les aan Unit 5 t/m 8. Ik doe dat met heel veel plezier. Het is geweldig om kinderen te zien groeien en deel uit te maken van een gezellig team.

In mijn vrije tijd gaan wij graag wandelen of fietsen met het gezin. Daarnaast houd ik van zwemmen of een heerlijk boek lezen in de tuin.

Tot ziens op de Bellefleur

Beste ouders, verzorgers en leerlingen, 


Dit schooljaar start ik bij De Bellefleur. Ik ben Susanna Boers-Vos en woon in Driel, ik heb drie kinderen van 13, 16 en 17 jaar. Ik werk al lang in het onderwijs, als (plus)leerkracht, RT-er en als ZBO-er.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een boek te lezen, te wandelen en af te spreken met familie en vrienden. Ik ben heel blij dat ik op De Bellefleur mag komen werken. Ik zie er erg naar uit om jullie te leren kennen en wil er samen met jullie een mooi, leuk en leerzaam schooljaar van maken.

 


Mijn naam is Marieke de Keijzer.

Dit is mijn derde jaar op De Bellefleur. Ik geef nu les aan de units 5 t/m 8. Ik vind het heel erg leuk om mij in te zetten voor het unitonderwijs.

In mijn vrije tijd lees ik graag en vind ik het leuk om te wandelen en te fietsen.Hallo Allemaal,


Mijn naam is Moniek Remmerde en na de zomervakantie zal ik als Intern Begeleider en RT-er 3 dagen per week werkzaam zijn op de Bellefleur. Ik kijk hier erg naar uit, want meer dan 25 jaar geleden was ik zelf een leerling op de Bellefleur. Een school waar ik heel veel fijne herinneringen aan heb. Ik ben opgegroeid in het mooie Dodewaard, en kom hier nog steeds graag om een bezoekje te brengen aan mijn familie. Inmiddels woon ik met mijn man en 3 kinderen, 1 meisje van 10 jaar en 2 jongens van 7 en 2 jaar in Andelst.

Naast mijn werk op school, heb ik ook zeker andere hobby’s,  Ik mag graag een rondje hardlopen, maar doe ook graag mee met een les bootcamp of bokszaktraining, mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin maar ook met vrienden en familie.

 


Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT