Over ons

kronkel

Door de kleine omvang van de school kennen alle medewerkers alle leerlingen. Hierdoor worden kansen voor samenwerking zichtbaar, bijvoorbeeld tussen jongere en oudere kinderen van de verschillende groepen.

1_Over ons

“Ieder kind verdient kwalitatief goed onderwijs, nabij huis, dat aansluit bij de ontwikkeling van het kind.”

Missie en Visie

kronkel

De Bellefleur organiseert haar onderwijs door middel van Unitonderwijs. Unitonderwijs is vorm waarbij het onderwijs vanaf groep 3 op een andere manier wordt georganiseerd. De leerlingen van 3 leerjaren vormen samen een unit, in totaal zijn dit tussen de 15-20 leerlingen. Je zou dus kunnen zeggen net zo veel als in een “gewone” groep. De unit wordt echter niet alleen door een leerkracht begeleid, maar er is ook op enkele momenten een leerkrachtondersteuner aanwezig in de unit. Op deze manier hebben leerlingen niet één, maar twee onderwijsprofessionals tot hun beschikking.

 

Schoolgids
Elke school heeft een schoolgids waarin alle belangrijke informatie over de school is te vinden. We verstrekken de schoolgids digitaal aan ouders, maar indien gewenst kan er ook een papieren exemplaar worden afgehaald op school.

Team

kronkel

Unit 1 en 2

Unit 3 t/m 5

Unit 6 t/m 8

Intern Begeleider

Conciërge (di.)

  • Rene vd Mark

Directeur

  • Stefan Teunissen (wisselende dagen)
    directie@de-bellefleur.nl

Over Fluvium

kronkel

Fluvium biedt openbaar onderwijs aan circa 2200 leerlingen op negentien scholen in West Betuwe en Neder-Betuwe. Bij alles wat we doen staat de ontwikkeling van het kind centraal.

 

Iedere school heeft een eigen identiteit en missie binnen de gezamenlijke koers. Samen leren, werken en leven krijgen alle aandacht. Bij Fluvium werken ongeveer 250 medewerkers. Zo goed als wij voor onze leerlingen zorgen zo goed willen wij zijn voor onze professionals. Zij vormen de kern van onze onderwijskwaliteit.

fluvium_logo